WOKE UP LIKE THIS

Denne fluffy vintage morgenkåpen fra Dior fant jeg for noen dager siden hos Shalam bruktbutikk i Kristiansand. De neste dagene skal jeg vise dere mine vintageskatter, og hvordan jeg styler dem. Fotograf Emma og jeg var egentlig på vei til en utendørs location for å ta disse bildene, men lyset og stemningen var så fin i huset mitt at vi glemte både makeup, hår og tid og sted. Det blir ofte finest når man ikke låser seg fast i ideer. Kimonoen skal jeg bruke som kåpe til fine kjoler, eller over hvit bukse, topp og sneakers til sommeren. Lurer på hvilken fin dame som har hatt denne? Vintage klær kan være skatter og kunstverk, de har kvalitet, er unike, og de har sjel og historie.

in case of doubt- overdress. 

Shalam bruktbutikk finner du i Dronningensgate 16 i Kristiansand.

Leopard-Creepersene med studs har jeg kjøpt hos kultbutikken Bess på Lafayette Street i New York, som dessverre stengte ifjor. Det var virkelig en butikk som har influert stilen min. Sovemasken er fra billigbutikken TGR, og smykkene fra eget merke, ikke fullt så billig. Det heklede sengeteppet har jeg fått av naboen til mamma, det skulle kastes. Lampa er en vintage Panthella designet av Verner Panton i 1971, samme årgang som meg.

Foto: Emma Sukalic @heiajenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *