EAT YOUR HEART OUT

Husker dere dyresmykkene mine Animals? Jeg har dem fremdeles i salg, og for alt jeg vet flyr fremdeles Mary-Kate og Rihanna rundt med dem rundt halsen.

Animals by Camilla Prytz. Foto: Lars Petter Pettersen

Animals by Camilla Prytz. Foto: Lars Petter Pettersen

Jeg er ofte i barnedåp, og har mange fine fadderbarn. Utvalget av dåpsgaver i butikker er dørgende kjedelig, og jeg ender som oftest opp med å gi bort smykker til de små. Nå har jeg resirkulert dyre-smykkene, og laget dåps-skjeer a la Camilla Prytz. Jeg kjøper vintage sølvskjeer og får loddet på dyrene. Morsomt for unga, og forhåpentligvis blir måltidet en fest. Det er jo morsommere å spise når det sitter en ape på skjeen din? Hvis du er som meg, et stort barn, er det like moro for voksne å bruke disse til kaffen. De er laget i massivt sølv, og kommer i mini krokodille, ape, tiger, hare, bambi og hest.

Bestikket mitt lages kun på bestilling, og du kan kontakte meg på mail camillaprytz@me.com

Du kan lese mer om Animals og hva de forskjellige dyrene symboliserer her.

 

Foto: Camilla Prytz/ Artistlife.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *