FOLLOW YOUR ART

Her er noen kunstnere du bør følge på instagram. God helg!

Tori Wrånes  er Norges mest spennende performance-kunstner. Denne uka gjorde hun en performance på Carl Freedman Gallery i London. Hun jobber med vokal, lyd, kostymer, skulptur, arkitektur, rekvisitter. Og hun har en fantastisk klesstil!

 

https://www.instagram.com/p/BBVxoWhiegv/?taken-by=ophelia_finke

Ophelia Finke er kunstverdenens nye it-girl. Hun er tysk, men bor og arbeider i London. Hun arbeider ofte med 3D installasjoner, og har laget en kampanje med McQ med seg selv i hovedrollen.

 

Maria Rubinke er en dansk porselenskunstner som jobber med litt skumle, groteske og usannsynlig vakre skulpturer.

 

View this post on Instagram

Photo: @hermandreyer #sverremalling #drawing

A post shared by Sverre Malling (@sverre_malling) on

Sverre Malling er en norsk kunstner. Tegningene hans er preget av uttrykk med referanser til klassisk kunst, botanikk, eventyr, okkultisme, folkekunst, psykedelia og barnebokillustrasjon utført med håndverksmessig nøyaktighet.

 

View this post on Instagram

Your solar nebula.

A post shared by Studio Olafur Eliasson (@studioolafureliasson) on

Olafur Eliasson er en dansk-islandsk kunstner. Her i Norge har han laget de fine relieffveggene vi kjenner fra Operaen i Oslo (ved toalettene). Han står bak mange utrolige prosjekter, blant annet min favorittkunstverk Your Rainbow Panorama på Aros.

 

Tomas Saraceno er en argentinsk arkitekt og kunstner. Hans interaktive installasjoner og flytende skulpturer kombinerer kunst, ingeniørkunst, naturvitenskap, miljø og arkitektur.

 

Fredrik Raddum er en fantastisk norsk kunstner som jobber med figurative skulpturer, foto og installasjoner.

 

Jessica Harrison er en irsk kunstner som jobber med porselen, keramikk, silke, emalje mm. Hun bor og jobber i Edinburgh. Da hun var liten hadde moren et skap fullt av porselensdamer som Jessica ikke fikk lov til å røre. Derfor han hun laget sine egne med en twist.

 

Camilla Prytz/Artistlife.no

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *