WILL YOU?

Vil du elske og ære henne og bli trofast hos henne i gode og onde dager inntil døden skiller dere? I så fall kan du maile meg på camillaprytz@me.com. Gjerne minst 2 mnd før du skal gå ned på knærne. Store avgjørelser bør ikke foregå under stress. Jeg har så smått begynt å spesialldesigne ringer og smykker for livets store anledninger. Jeg syns det er utrolig hyggelig å samarbeide med kunder om noe som skal glede andre. Ta en titt på de første ringene mine her: 

Denne klassiske ringen i hvitt gull tegnet jeg til en kvinne som er robust og elegant, enkel og kul i stilen, en hipsterdronning! Hun liker grønt glass, og art deco. Den har en feit diamant i midten, og 2 topaser på sidene. Personlig gravering på innsiden. Hun svarte JA.

Neste ring tegnet jeg til et par hvor begge har initialene K. Den er laget i gult gull og har 7 diamanter. Mannen gikk ned på knærne på julaften og fridde på nytt etter 40 års ekteskap, det er bare å bøye seg i støvet for folk som holder forholdet varmt i så mange år. Det gir håp!

Da jeg selv var en rask tur innom ekteskapet på 90-tallet hadde jeg ikke ring, men en stor rød rubin i det ene øret. Jeg blåste glass på den tiden, og kunne ikke ha noe på hendene. Jeg har den fete rubinen ett eller annet sted. Når jeg finner den skal jeg lage meg et nytt smykke av den og noen andre ting jeg ikke bruker. Jeg syns det gir mening å resirkulere gamle smykker, så hvis du har din bestemors ring eller noe annet fint i skuffen, kan vi bruke dette som utgangspunkt.

 

Skjermdump fra www.forbes.com

Liz Taylor fikk verdens dyreste forlovelsesring av Richard Burton, men jeg kan lage ringer i alle prisklasser. Du kan få en fin ring i sølv, og det finnes et hav av andre rimeligere stener enn diamanter.

Det er viktig å ikke bruke såkalte blood diamonds, og at du får sertifikat på alle stener du kjøper.

Her er en fin guide til edelstener du kan bruke til inspirasjon : http://www.minerals.net/GemstoneMain.aspx

og en ting til: få tak i din kjæres ringstørrelse, det er ikke alltid så lett, men du kan prøve å måle en ring hun/han har fra før. Innvendig omkrets.

Sterk kjærlighet etter 40 år.

Sterk kjærlighet etter 40 år.

 

Foto: Camilla Prytz, Cathrine Krogh Eckmann & skjermdump fra Forbes.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *