WYNWOOD WALLS

Helt siden jeg så Maya Hayuks symmetriske komposisjoner på instagram for 2 år siden, har jeg drømt om å reise til Wynwood Walls i Miami Art District. Det er verdens største venue for streetart, skapt av Tony Goldman i 2009. Han transformerte varehusdistriktet, som var et kjedelig område med bygninger uten vinduer, til enorme lerreter i det fri. Gatekunstnere fra hele verden kommer dit og lager kunst, både innenfor og utenfor området. Du kan se kunstnere som Swoon, Obey, Bradley Theodore, Alexis Diaz, Inti og mange mange fler, helt fantastisk inspirerende! Det tar aldri slutt, og idag var lyset helt spesielt. Det finnes også masse gallerier, cafeer, juicebarer og hipsterbutikker her inne. Den norske gatekunstneren Martin Whatson har nettopp vært her og laget et verk. Det ble mange bilder- knock yourself out!

Processed with VSCOcam with c1 preset

WYNWOOD WALLS – FACEBOOK INSTAGRAM

Foto: Camilla Prytz / Artistlife.no

 

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *