GOOD IN GOODLAND

Florida forbindes ofte med luksusliv, strender, nydelige art-decobygg, og verdens kunstelite som skåler i bobler under Art Basel Miami. Alt dette er fabelaktig, men det skal gjerne helt andre ting til for å imponere og inspirere oss her på Artistlife.no. Goodland er en liten fiskerlandsby med 267 innbyggere, som ligger i nærheten Marco Island, syd for Naples. Det kommer mange kunstnere hit, og her ser man ikke forskjell på en fisker og en millionær. Et stille og rolig sted hvor alle kjenner alle, men på søndagene braker det løs i Goodland. Da reiser alle bikere og folk i området til den legendariske restauranten Stan´s, spiser burgere og drikker øl og hører på livemusikk av lokale køntristjerner, og danser The Buzzard Lope med Queen Mary. People-watching og Harley Davidson-watching blir tatt til et nytt nivå. En og annen fet Indian bike ser man også. Vi elsker Goodland Yachtclub, som nesten ingen andre tilreisende har oppdaget. De har den beste Fish’n-chipsen vi har spist, og en svær huspapegøye ønsker velkommen. Interiøret er en egen historie. Det mest inspirerende i Goodland er alle de små campingaktige husene, som har en sliten, corny og fargesprakende estetikk som du blir lykkelig av.

Post Office.

Da kan jula bare komme.

Da kan jula bare komme.

Legendariske Queen Mary av Goodland danser hver søndag på Stan´s.

Legendariske Queen Mary av Goodland danser hver søndag på Stan´s.

Papegøya på Goodland Yachtclub.

Papegøya på Goodland Yachtclub.

Goodland Yachtclub.

 

Foto: Camilla Prytz / Artistlife.no

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *