HOW TO BECOME A STREET ARTIST

Julien de Casabianca har gjort dette til et globalt prosjekt, og oppfordrer alle til å gå til sitt lokale museum, ta bilder av portretter med iphonen, og sette kunsten fri. Hvis du går inn på #outingsproject på instagram kan du se at mange er i full sving.

Jeg tenkte igår at dette skal jeg prøve i selveste New York, hvor jeg befinner meg nå. Jeg har fått meg en ny favoritt-dings, en mini polaroid-printer. Jeg kan lage små kunstverker på iphonen, og printe dem ut på et sekund.

Så jeg valgte meg først Norges mest kjente kunstverk Skrik.

Så jeg valgte meg først Norges mest kjente kunstverk Skrik.

Så litt customizing...

Så litt customizing…

Så printes det ut...

Så printes det ut…

Her ser dere hvor liten printeren er. Clutch size.

Her ser dere hvor liten printeren er. Clutch size.

Ganske pysete av meg å lage verdens minste kunstverk da. Lovens lange arm er ganske streng i NYC, en venn av meg ble lagt i jern for å gjøre sitt fornødne bak en busk en gang. Så jeg safet på første forsøk, utstyrte meg med lim, og gikk ut i NY-natta og festet Skrik på en passende vegg i nabolaget:

Jeg lover å komme sterkere og større tilbake senere! Du kan lese mer om Outings Project, Julien de Casabianca  og Nuartfestivalen her.

Foto: Camilla Prytz / Artistlife.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *