VERDENS BESTE FROKOST

Det er helt utrolig hvilket herremåltid du kan få ut av en klase råtne bananer. Det var min venn Jonas som lærte meg følgende favorittfrokost. Jeg brukte 17 minutter fra jeg lå i senga og tenkte på det, til pannekakene sto på bordet. 3 av minuttene brukte jeg på å lete etter stavmikseren, og 2 minutter på å plukke spiselige blomster i drivhuset mitt. Med andre ord fastfood. Å lage mat fra bunnen kan gå fortere enn å varme opp ferdigmat.

Til 2 personer trenger du 2 overmodne bananer, 2 egg fra lykkelige høns og en neve havregryn. Det blir ca 6-8  pannekaker av denne røra. Jeg bruker stavmikser. Varm opp stekepanna sånn passe med noe digg fjellsmør. Jeg pleier å lage dem ganske små ca 10-12 cm. De er litt skjøre, så la dem steke godt på den ene siden før du snur dem veldig forsiktig.

Camilla Prytz Artistlife

Camilla Prytz Artistlife

Så er det over til pyntingen, som er min favoritt. Jeg har drivhus i hagen hvor jeg har begynt å dyrke spiselige blomster. De smaker godt, og ser fantastiske ut på maten. Hjemmesyltede plommerfra mitt bonusbarnebarn Nora er også godt, i tillegg til friske bær, yoghurt eller rå agavesirup.

Camilla Prytz Artistlife

Camilla Prytz Artistlife

Camilla Prytz Artistlife

Camilla Prytz Artistlife

Jeg liker å drikke ferskpresset juice og kaffelatte til.

Camilla Prytz Artistlife

Det stemmer at endel kunstnere inkludert meg selv står opp ganske sent. Men det betyr ikke at vi sover mindre enn deg. Noen av oss jobber best om natten, og da er det fint å kunne styre sitt eget døgn som man vil. Du kan lage disse kvelden i forveien hvis du har dårlig tid om morgenen. Bon appetit!

Camilla Prytz Artistlife

Her har Vogue gjort jobben for meg med å finne de beste frokost/brunch inspirasjonsbildene på instagram.

Jeg syns også norske Ida Frosk er fantastisk morsom.

Foto: Camilla Prytz / Artistlife.no

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *