WRAP IT UP!

Her er min splitter nye skjerfkolleksjon Camilla Prytz Lux Scarves!

Skjerf- fugler

Det er ikke første gang jeg har jobbet med skjerf, men noen av dere var antakelig ikke født sist jeg gjorde det. Nå er jeg igang med en splitter ny skjerfkolleksjon som heter Camilla Prytz Lux Scarves. Mønstrene er satt sammen av smykketegningene fra den nyeste smykkekolleksjonen min Lux, som er inspirert av gamle sailor-tatoveringer. Skjerfene er laget i 100 % tung og fin silkesatin, og er 1×1 meter lange. De kan vaskes på finvask med milo, og stykes på lav varme. Du får kjøpt dem i min nettbutikk her og her.

Pirates1-begge sh

Idag har jeg hooket opp med 3 gode venner; modell Nina, makeupartist Maya og fotograf Jannecke. Jeg drister meg til å stille som modell selv også, selvom jeg kanskje er helt over the hill.

Nina Wolff er en av mine mest kreative venner. Vi møttes for første gang i en heis i New York. Jeg kunne ikke ta blikket vekk fra datteren hennes på 2 år, som hadde mini uniformsjakke fra Stella McCartney. Hun kunne ikke ta øynene vekk fra det store ørnesmykket jeg hadde på meg. Senere på dagen var vi i samme lunch, og så fant vi ut at vi bodde i samme hus. Nina drev klesbutikken Cry Wolf i East Village sammen med sin mann Abiri. Det tok ikke lang tid før smykkene mine var på plass der, og supermodeller og hipstere på St Marks Place gikk med sølv-dyr rundt halsen. Idag bor Nina og familien i Oslo, har fått 3 barn, jobber som arkitekt, og hun og Abiri m fl driver @burritoproject på Steen & Strøm og Oslo City. Nina har hjulpet meg å tegne mønstrene på de nye skjerfene.

Nina

Camilla

Maya Gulbrandsen og jeg har vært bestevenner i snart 20 år. Hun er utdannet hudterapeut og makeupartist fra Tyskland og England, og har jobbet med alle fra Nelson Mandela til Abba. Hun har en cv og historie som kan spenne seg over flere blogginnlegg. Hun er idag grunder og eier av MayaWater, verdens eneste ansiktsspray med norsk kildevann. MayaWater selges blant annet på Liberty´s i London og har vært i goodiebagen på Oscarutdelingen i Hollywood. Det var forresten Maya som maste og maste og maste på at jeg skulle begynne å lage smykker i sin tid, hun gir seg heldigvis aldri, så slik kom det igang.

Skjerf- hodeskalle

Fotograf Jannecke Sanne Normann er den jeg har kjent lengst av disse jentene, vi møttes første gang i glasshytta jeg bodde i i Stavern i 1994-95. Det har vært utrolig kult å følge Jannecke som fotograf igjennom alle år, hun tok noen av de aller første bildene av smykkene mine på begynnelsen av 2000-tallet. Jannecke har tatt bilder siden hun var 12 år, og har studert kunst og foto i Paris. Jannecke jobber både kunstnerisk og kommersielt, og du kan se arbeidene hennes her og følge henne på instagram. Vi har en felles kjærlighet for flamingoer, palmer og kitch.

Pirate-camilla1

Nina6

Camilla i skjørt

Begge

Flette3

Foto: Jannecke Sanne / Makeup: Maya Gulbrandsen /Modeller: Nina Wolff & Camilla Prytz

Camilla Prytz Shop

Behind the scenes selfie!

Behind the scenes selfie! Nina, Maya, Jannecke & meg

De 5 vinnerne av skjerf-konkurransen på instagram er @monicasyversen73 @christinaarnes @katrinehg @thepowerboatprincess @iselinhansen – skulle gjerne ha sendt skjerf til hele Norge jeg, tusen takk til dere som var med på konkurransen! Vinnerne kan sende meg fullt navn og adresse på mail camillaprytz@me.com

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *