ERNAGENSEREN- ETT PLAGG, TRE ANTREKK

Ernagenseren by James Trond, som dere leste om igår, er som poteten. Den kan brukes til alt. Renee Rasmussen er min nabo, venninne og innehaver av klesbutikken Paula i Kristiansand. Hun har brakt fashion til Sørlandet i en årrekke, og idag har hun stylet meg i den populære Ernagenseren. Ett plagg- 3 antrekk- here we go!

SATC-ERNA :

DSC_0036 DSC_0049

Ernagenseren blir superchic stylet med tyllskjørt og sløyfebelte fra Cathrine Hammel, veske fra Decadent, sko er modellens egne fra Christian Louboutin og smykker fra Camilla Prytz.

JUSSTUDENTSTYLE- ERNA:

DSC_0074 DSC_0080

Ernagenseren er superkul til helt enkle antrekk som preppy skjorte fra New House,  klassisk tweedbukse fra Theory, vintage Aurlandssko og smykker fra Camilla Prytz Lux.

PIA TJELTA-STREETSTYLE-ERNA:

DSC_0108 DSC_0101

Ernagenseren kommer virkelig til sin rett som magetopp. Kjole fra Pia Tjelta by Timo, veske fra JadeTribe og sko fra Philippe Model.

Stylist & fotograf: Renee Rasmussen    Modell: Camilla Prytz

Ernagenseren er håndtrykket av James Trond , og vi lodder ut en genser til en heldig vinner! Legg ut ett av disse bildene  på instagram og hasjtagg det med #yoerna #ernagenser #ernakonkurranse15 og følg oss @jamestrond @camillaprytz @paulakrsand

 

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *